-

Pazartesi günü gerçekleştirilen 19 Ekim Muhtarlar Günü çelenk töreni ve ardından düzenlenen muhtarlar yemeğinde Yalı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Akbaş, Karasu Muhtarlar Derneği başkanlığı görevine eski başkan İsmail Hakkı Topaloğlu’nun aday olacağını belirtti.

Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu ise, KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu’ya yaptığı açıklamada adaylık konusunda belirleyici sebebin önlerindeki süreç olacağını ifade etti. “Seçime daha var. Eğer muhtarlarımız arasında birlik ve beraberlik sağlanırsa yeniden başkanlığa aday olacağım” dedi.

Muhtarlar arasında fikir ayrılığı ve bölünme olması durumunda ise kesinlikle aday olmayacağını dile getiren eski başkan İsmail Hakkı Topaloğlu, “Karasu’ya hizmet etmek, birlik ve beraberlik ile olur. Fikir ayrılığı ve ayrışmanın olduğu bir yerde başkanlık görevi de yerine getirilemez” diye konuştu.

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik ise, “Seçimde aday değilim. Adaya olacak herkesin ve başkan seçilecek muhtar arkadaşımızın da en büyük destekçisi olacağım” diyerek aday olmak isteyen herkesin yanında olduğunu söyledi.