KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

 

Pandemi sürecinde Vefa Destek Grubu bünyesinde başarılı bir çalışma ortaya koyan Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi ve ekibi, Kaymakam Mercan ve Milli Eğitim Müdürü Turhan’ı ziyaret ederek birer plaket verdi. Kan Bağış Merkezi ekibi, Belediye Başkanı İshak Sarı’yı da ziyaret etti.

 

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, ziyaret sırasında “Kızılay gibi güzide bir kurumun plaketini almak onur verici” dedi. “Adem Ekşi’nin görev süresi boyunca Kızılay Kan Bağış Aracı’nın ilçe merkezinde bulunmadığı bir hafta olmadı” diyen Mercan, Ekşi ve ekibi, halkın Kızılay’ı anlaması ve kan bağışının önemini idrak etmesi için önemli gayretlerde bulundu” şeklinde konuştu.

 

Vatandaşa da teşekkür eden Aziz Mercan, “Her hafta ilçemize gelen kan bağış aracına koşa koşa giderek kan bağışında bulunan vatandaşımıza da teşekkür ederim. Bu bir insanlık görevidir ve bu görev Karasu’da layıkıyla yerine getiriliyor” ifadelerini kullandı.

 

HEPİMİZİN ŞEVKİ ARTIYOR

 

Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi ise, “Vatandaşın kan bağışına olan hassasiyeti arttıkça bizim de çalışma şevkimiz artıyor. Biz sahada oldukça vatandaşın da şevki artıyor. Bu birbirine bağlantılı bir durum” dedi ve pandemi süreciyle birlikte Kızılay gönüllülerinin sayısında her geçen gün artış yaşandığını belirtti.

 

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Kızılay’ın görevinin sadece kan bağışı olmadığını pandemi sürecinde ortaya konduğunu dile getirdi. “Vefa Destek Grubu bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar, bunun en önemli kanıtı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Mercan ve Turhan’a gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdür Vekili Oktay Türk ve Kan Bağış Uzmanı İlke Dölek de hazır bulundu. Türk ve Dölek, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’a da birer plaket verdi.

 

ZİYARETE AİT FOTOĞRAFLAR: