-

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret eden Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Karasu sahilinin erozyon sorununu birebir görüşmeyle Yüce’ye aktarmıştı. Görüşmenin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sungur Mehmet Yeni ile belediye yetkilileri Karasu’ya geldi.

Sahil ve ilçe esnafını ilgilendiren çeşitli konular hakkında temaslarda bulunan Sungur Mehmet Yeni, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Başkan Cihan Emre ve yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Yeni, Emre ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde de bulundu.

Diğer taraftan, Karasu sahilinde inceleme yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından erozyonun son durumu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bolu 13.Bölge Müdürlüğü’ne bir kez daha iletilerek sürecin hızlandırılması amaçlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin ise tahkimat çalışmasının yaz sezonuna yetiştirilmesinin amaçlandığını ve Karasu esnafı ile vatandaşların güvenle sahili kullanabilmesi için gerekli tüm girişimlerin de yapıldığını belirttiği öğrenildi.