-

Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamalarla Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı arasında yaşanan gerginlik, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in davetiyle son buldu.

Başkan Yüce ve Başkan Sarı, gerçekleştirdikleri görüşmeyle buzların eridiğinin mesajını verdi. Ziyarette AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit de hazır bulundu. Yaz sezonunda cankurtaran ekiplerinin Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vereceği ifade edildi.

SORUNSUZ BİR SEZON TEMENNİSİ

Görüşme sonrası açıklama yapan Başkan İshak Sarı, “İlçemizde yaz sezonunda beach hizmeti veren işletmelerin hukuken cankurtaran hizmeti vermeleri yasal bir zorunluluk. Bu hizmetlere ek olarak Büyükşehir Belediyemizin de cankurtaran ekibi ile sorunsuz bir yaz sezonu geçireceğimiz düşüncesindeyim” dedi.

Başkan Sarı, “İlçemize verilen bu önemli hizmetten dolayı AK Parti Sakarya İl Başkanımız Yunus Tever'e ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'ye teşekkürlerimi sunarken tüm cankurtaran ekiplerimize sorunsuz bir yaz sezonu diliyorum” diye konuştu.