-

AZİZİYE MERKEZ CAMİİ'NDE KAHVALTI PROGRAMI (izle):

...

Yaz döneminde eğitimi devam eden Aziziye Merkez Camii Kur’an Kursu öğrencileri, Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte doyasıya eğlendi. Öğrencilere moral amacıyla yapılan kahvaltı programına öğrenciler ve davetliler katıldı.

Aziziye Merkez Camii İmam Hatibi Ali Keskinsoy, “Amacımız, çocuklarımızı camiye alıştırmak ve onlara moral vermekti. Camiyi seven çocuk da kendisine verilen bilgiyi tutar. Bu nedenle mahalle esnafımızın desteğiyle 150 öğrencimizi kahvaltıda buluşturduk” dedi.

HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYORLAR

Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz ise, “Çocuklarımız kurslarla hem Kur’an-ı Kerim öğreniyor hem de sportif ve kültürel etkinliklerle öğreniyor. Bu moral programıyla da öğrenciler bir kez daha eğlendi. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Programa Karasu’ya vekalet eden Kocaali Müftüsü Adem Gülmek de katıldı. Gülmek, “Böylesine güzel çocuklarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk yaşadım. Organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı sonunda cami derneği başkanı A.Celil Şirin ile başkan yardımcısı Hasan Akdoğan’a birer plaket verildi. Plaketlerin verilmesinin ardından çocuklarla birlikte yemek duası yapılarak etkinlik sonlandırıldı.