Toplantıda, Karasu’ya hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini belirten Kaymakam Aziz Mercan, “Toplumda öncelikle huzur ve güvenin sağlanması, eğitim ve sağlıkta kalitenin yükseltilmesi, şehit ve gazi ailelerine, yaşlılarımıza, yardıma muhtaç vatandaşlara, korunmaya muhtaç çocuklarımıza ve engellilerimize sürekli ve kaliteli hizmet sunumu, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması en çok üzerinde duracağım ve destekleyeceğim konulardır” dedi.

 

“Mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; problemlerin çözülmesine, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı saygı, işbirliği ve uyum içerisinde hizmet etmeye, kamu hizmetlerini çağdaş niteliklerde sunulması ve vatandaşlarımızın buna etkili ve hızlı bir şekilde erişmesi yönündeki çalışmalara gayret gösterilecektir” diyen Mercan,  yapılan çalışmalarının basınla paylaşılması ve kurumlarımızın vizyonunun oluşturulması ve eğitimde daha iyi yerlere gelmesi için gönüllü katkılarına önem verilmesinin gerektiğini ifade etti. Mercan, ayrıca turizm için ilçemizin doğal güzellikleri olan Acarlar Longozu, Maden Deresi ve sahilimizin tanıtılması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini hatta ilçemizde bir ‘Turizm Çalıştayı’ yapılması gerekliğini sözlerine ekledi.

 

Kaymakam Mercan’ın sorusu üzerine, daire amirleri de kurumları ile ilgili sorunları dile getirildi. Çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunan Mercan, “İlçemizin daha ileri bir noktaya götürülebilmesi için; kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan mesai arkadaşlarımın, katkı ve desteklerini, tecrübelerini, bilgilerini, emeklerini esirgemeyeceklerine olan inancım tamdır. Birlikte çalışacağım mesai arkadaşlarımın görev ve sorumluluk bilinciyle güzel bir ekip olarak Karasu’ya en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız” dedi.