-

EKREM YÜCE'DEN İLK ZİYARET KARASU'YA (izle):

...

Ramazan ayı nedeniyle ilçe ziyaretlerine başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk ziyaretini Karasu’ya düzenledi. Karasu Belediyesi önünde karşılanan Yüce, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’na giderek partililerle bir araya geldi.

Ekrem Yüce, burada yaptığı konuşmadan “AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit olmak üzere tüm ilçe teşkilatı üyelerine, yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum” diyerek başladı. Yüce, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

KARASU’YA HER ŞEY LAYIK

“Bir Sakaryalı kardeşiniz olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Yerel yönetimlerden sorumlu Belediye Başkanı’mız İshak Sarı’nın da Karasu’daki hizmetlerini yakından takip ediyor ve kendisini tebrike diyoruz. Karasu’da iş birliği halinde vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karasu’ya her şey yakışır, Karasu’ya her şey layıktır”

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ise “Ekrem Yüce’ye, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ramazan bereketiyle de hizmetlerin artarak devam etmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

BİR PROBLEM YOK

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, sözlerinde “İlçemizde uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Yapılan tüm hizmetlere de teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da uyum içerisinde daha fazla hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Bir problemimiz yok, yapılan hizmetlerin de artarak devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve beraberindekiler, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ardından Karasu Belediyesi ile Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na da bir ziyaret düzenledi. Erozyon bölgesinde de incelemelerde bulunan Yüce, Karasu’dan ayrıldı.