-

Karasu siyasi parti temsilcileri, Zümrüt Otel’de Karasu Devlet Hastanesi’nin sorun ve eksiklikleri için basına açık bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Karasu Sağlık Hizmetleri ve Hastane Derneği Başkan Yardımcısı Samet Altuntaş, hastanedeki eksiklik ve sorunları başlıklar halinde ilçe başkanlarına sundu.

Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, CHP İlçe Başkanı Aykut Süt, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, BBP İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Mehmet Ali Turhan, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Vekili Osman Önal, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Salim Direk iştirak etti.

Karasu Sağlık Hizmetleri ve Hastane Derneği Başkan Yardımcısı Samet Altuntaş, uzman doktor sayılarının arttırılması gerektiğini belirterek poliklinik, doğumhane ve ameliyathane eksikliğini dile getirdi.

İlçe hastanesinde üroloji doktoru olan Başhekim Op. Dr. Celalettin Akyol’un hasta kabulünde yoğunluğu dolayısıyla zorlandığını ifade eden Altuntaş, hastanenin üroloji doktoruna ihtiyacı olduğunu belirterek hastanede aynı zamanda kardiyoloji, nöroloji ve psikiyatri dallarında da eksikliklerin olduğuna vurgu yaptı.

Altuntaş ve ilçe başkanlarının ortak istişareleri neticesinde birlikte hareket edilerek siyasetin dışında ilçe menfaati için gerekli yetkili mercilerle görüşülmesi ve sorunların çözüm odaklı değerlendirilmesi gerektiği yönünde karara varıldı.