-

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimi, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra hafta içinde iki ziyarette daha bulundu. İlk olarak Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen SAÜFEST 2022 fuarına katılan Emre ve yönetimi, burada kurulan Karasu Belediyesi’ne ait standı ziyaret etti.

Emre, “SAÜFEST 2022 yılında ‘Şehir Kampüste Buluşuyor’ sloganı ile yola çıkan, üniversite-toplum birlikteliğini sağlamaya yönelik olarak planlanan ve yarın bitecek olan festivali ziyaret ettik. Kitap, bilim, sanat, kültür, spor, film ve istihdam festivallerinden oluşan bir festivaller bütününde Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı ve personellerine tanıtım stantları için teşekkür ederiz” dedi.

Ardından 9 Mayıs Uluslararası Hemşireler Günü dolayısıyla Karasu Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Cihan Emre ve yönetimi, Karasu Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız ve hemşirelerin bu özel gününü kutladı.

Cihan Emre, “Sağlık personelimizin, özellikle de hemşirelerimizin kıymetinin bilincindeyiz. Her zaman da sağlıkçılarımızın hizmetinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bazı meslekler vardır ki emekleri ödenmez. Son yıllarda gördük ki sağlıkçılarımız da bu mesleklerin başında geliyor” diye konuştu.