Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan İshak Sarı, yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

 

Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de önemli dayanışma günlerinden biri olan, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçi, memur ve tüm çalışanların emeklerine verilen değerin ve saygının bir ifadesi olan 1 Mayıs tarihi, Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanmaktadır.

 

Bizim inancımızda işçiye ve emeğe gereken önemin verilmesi emredilmektedir. Peygamber Efendimiz, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz’ buyurmuştur. En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Bugün, bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır.

 

Bu duygularla, ülkemizin kalkınması ve gelişmesine büyük katkı sağlayan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, hayatımızı kolaylaştıran ve toplum hayatında çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler diliyorum.