-

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, başlayacak olan Ramazan ayıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan İshak Sarı mesajında, “Değerli Karasulu Hemşehrilerim, Sabır ayı olan Ramazan, insanda şükran hisleri uyandıran, yoksulların, çaresizlerin halinden anlama duygusu veren, insanı yüksek ve yüce değerlere ulaştırarak erdemli hale getiren bir aydır” dedi.

Başkan Sarı, sözlerini “Yüce Rabbimden tüm insanlığın bu mübarek ayın feyzinden nasibini almasını, dualarımızın kabul olmasını Covit-19 pandemisinden kurtularak en kısa zamanda sağlıklı günlere kavuşmamızı niyaz ediyorum” diyerek sürdürdü.

“Bu düşüncelerle başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin” diyen İshak Sarı, mesajını “Bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun diyerek tüm halkımızın ve Müslüman âleminin Ramazan ayını tebrik eder saygılarımı sunarım” ifadeleriyle tamamladı.