Karasu Belediyesi, vatandaşın ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç filosuna bir araç daha kattı. Hizmet kalitesini daha da yükseltmesi amaçlanan 20 tonluk çok amaçlı su tankeri, Karasu Belediyesi şantiyesinde bulunan araç filosundaki yerini aldı.

 

Belediye hizmet araçlarına bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşadığını ifade eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, gerekli tüm bakımları yapılan su tankerinin ilk testini şehir merkezinde yaptı. Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan aracın son kontrollerini yapan Sarı, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

Özellikle, ilçede her geçen gün daha da artan yeşil alanların sulama çalışmalarında kullanılacak olan çok amaçlı su tankeri ile ilgili bilgi veren Başkan İshak Sarı, “Karasu Belediyesi gün geçtikçe güçleniyor ve hizmet alanında daha aktif olabilmek amacıyla iş makinelerini çoğaltıyor. Güçlü ve son sistem ekipmanlarla halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz. Aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: