KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün'ün haberi  /  Kamera: Esra Angün


 

15-19 Mayıs Gençlik Haftası, Atatürk anıtına bırakılan çiçek ile başladı. Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, gençlerle birlikte Karasu Spor Salonu’ndan yürüyerek Karasu Hükümet Konağı’na geldi. Çiçek ve bayrakla yürüyen gençler, Ataç eşliğinde Atatürk anıtına çiçek bıraktı.

 

Çifte bayram yaşadıklarını belirten gençlerden Mevlüt Mert Günoğlu, “Hem sokağa çıkma izni hem de Gençlik Haftası aynı güne geldi. Çok mutluyuz. Törene katıldık ve sonrasında da dört saatlik izni, arkadaşlarımla gezerek geçireceğim” dedi.

 

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, çiçek sunumu sonrası gençlere hitaben bir konuşma yaptı. Geçen yıl 100.yılını coşkuyla kutladığımız Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl, pandemi nedeniyle buruk kutladıklarını belirten Ataç, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

 

Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle 15 – 19 Mayıs Gençlik Haftası içerisinde yapılması planlanan etkinlikler bu yıl yapılamadı. Bu vesileyle Gençlik Haftası’nın başlangıcı olan 15 Mayıs günü, gençlerimizle birlikte Atatürk anıtına çiçek bırakmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamak istedik.

 

Gençlerimiz, geleceğin teminatı ve mimarlarıdır. Gençlerimizin gelecekte, vatanlarına en iyi hizmeti edeceklerine inanıyorum. Başta Karasulu olmak üzere tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum

 

GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİĞİ VİDEOSU ve FOTOĞRAFLARI: