-

KARASU'DA GENÇLİK KONVOYU (izle):

...

Sakarya’nın Karasu ilçe merkezinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Karasu Belediye Başkanlığı koordinatörlüğünde 19 Mayıs gençlik konvoyu düzenlendi. Koronavirüs nedeniyle coşku dolu kutlamalara sahne olamayan 19 Mayıs kutlamaları, gençlerin ayağına gitti.

Salgın sebebiyle buruk bir bayram geçiren gençler için gençlik konvoyu, cadde cadde, sokak sokak gezerek bayram coşkusunu yaşattı. Konvoyda marşlar ve şarkılar eşliğinde jadarma, polis ve zabıta ekiplerinin sirenleri sokakları adeta şenlendirdi.

Gençlik konvoyuna; evlerinin önünden, caddelerden ve Sahilpark’tan eşlik etti. Geçiş sırasında Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, gençlere ve çocuklara çikolata ve bayrak dağıttı; onların bayramını kutladı. Başkan Sarı ve beraberindekiler, Gençlik Durağı’nı ziyaret etti. Konvoyda ilçe protokolü de hazır bulundu.

“Geçen yıldan bu yana 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı buruk bir şekilde kutluyoruz” diyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Bunun nedeni de pandemi kısıtlamaları. Bu yıl bir gençlik konvoyu düzenleyerek ilçe merkezimizdeki çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte bayram coşkusunu yaşamayı amaçladık” şekline konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.