-

Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, ilçe genelinde devam eden hizmetler ve yapılması planlanan projeler hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi verdi.

Ziyaretleri sırasında 7’den 70’e vatandaşlardan yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, dayanışmanın ve istişarenin önemine dikkat çekerek; “İnsanımızı merkeze alarak, her bir hemşehrimiz için daha kaliteli yaşam hedefiyle sunduğumuz hizmetlerle, bu kentte yaşayan her bir kardeşimizin hayatını kolaylaştırmaya, yaşantılarına artılar eklemeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZA GÜÇ VERİYORLAR

“Biz, halkımızdan aldığımız güçle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel kenti daha güçlü yarınlara hazırlamaya çalışıyoruz” diyen Sarı, “Halkımızdan aldığımız destekle daha güzel çalışmaları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

İLKEMİZ ÜZERİNDE YÜRÜYORUZ

Belediye Başkanı İshak Sarı ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ettiklerini belirten AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ise; “Halkımızdan aldığımız olumlu yorumlar, emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda bizlere daha güç veriyor. AK Parti belediyecilik anlayışının temelinde de gönül birliği yattığını her fırsatta dile getiriyoruz ve bu olgu üzerinden ilerlemeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.