Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bugün milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

 

Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

 

Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzur evindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletimizle buluşma, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

 

Değerli Karasulular biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Karasulu hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım”

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu şu ifadelere yer verdi:

 

“Milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerinden birisi olan Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Bayramı Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde htiren, inanç ve kültür medeniyetinin temel unsurlarındandır.

 

Bin yıllık inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik ve bütünlük içerisinde bugünlere ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizin biri de hiç şüphe yok ki Ramazan Bayramıdır. İnançlarımızın ve törelerimizin bütün güzellikleriyle sergilendiği bayramlarımız, yoksulların ve kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve yakınların kaynaştığı, başta sevgi olmak üzere, yüce milletimizin topluca yaşayıp paylaştığı kutsal günlerdir.

 

İnsanımızı öteden beri bir arada tutan ve güçlü kılan bu seçkin bayram günlerinin birleştirici ve manevi gücünün, bizleri yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum. Yaşanılan güzelliklerin, huzur ve barış ortamının sürekli olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde görev yapan  tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Karasuluların bayramlarını kutluyor, sağlık ve mutluluk dileklerimi sunuyorum”

 

KARASU'DA BAYRAM TEYAKKUZU / BU TELEFONLARI KAYDEDİN haberini okumak için buraya tıklayın

KARASU'DA BAYRAM NAMAZI KAÇTA? ve BAYRAMLAŞMA KAÇTA? haberini okumak için buraya tıklayın