-

KARASU'DA YÜRÜYÜŞve SPOR ETKİNLİĞİ (izle):

...

Ülke genelinde ilk defa kutlanmaya başlanan 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Karasu’da sağlıklı yaşam amacıyla yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi ve sportif faaliyetlerde bulunuldu. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karasu Halk Eğitimi Merkezi öncülüğünde düzenlenen etkinliğe müdürler, idareciler, eğitimciler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Karasu Kaymakamlığı önünden başlayan yürüyüş, Sahil Park’a kadar sürdü. Burada Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç öncülüğünde spor yapıldı. Ardından Karasu Belediyesi tarafından katılımcılara çay ikramında bulunuldu.

ÖĞRENME HAYAT BOYU SÜRER

Etkinlik hakkında bilgi veren Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Halk Eğitim Merkezi etkinliklerine, sağlıklı yaşama ve spora dikkat çekmek için eğitimcilerimiz ve kursiyerlerimizle bir yürüyüş düzenledik. Kültürel, eğitimsel ve sportif öğretileri öğrenmek hayat boyu devam eder” dedi.

Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Said Özkan ise bu yıldan itibaren her Haziran ayının ilk haftasının Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanıldığına dikkat çekti ve ilçe genelinde çeşitli etkinlikler ile haftayı kutladıklarını belirtti.

KATILIMCILAR MEMNUN

Yürüyüşe ve spor etkinliğine katılan Emine Turan, “Etkinlikten çok memnun kaldım. Spor yaptım, moral buldum. Her gün yürümeye çalışıyorum ama bu etkinlik çok farklı” derken Cahit Sağır, “Toplu etkinlikle insana yaşama sevinci veriyor. Parkta oturacağıma etkinliği gördüm ve katıldım. Çok memnun kaldım” şeklinde konuştu.

Nuray Bayrak ise “Sadece bahçede hareket edebiliyoruz. Önceki yıllarda yürüyüş yapabiliyorduk ama bu yıl kısıtlamalardan ötürü yapamadık. Bu etkinlik çok iyi oldu” dedi. Denizköy Ortaokulu Müdürü Adem Akçakoynlu da “Toplu yürüyüş yaparak halkın dikkatini çekmek ve spora teşvik etmek güzel oldu. Herkesi hareketli bir yaşama davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.