-

Ağaçlandırma çalışmalarına 2020 yılında da hız verdiklerini söyleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Karasu’yu yeşile bürümeye devam ettiklerini belirtti.

İlçe merkezinde yenilenen yollarla birlikte kaldırım çalışmalarını da başlatan Başkan İshak Sarı, tüm kaldırım ve orta refüjlerde ağaçlandırma çalışmalarının yapılması talimatını verdi. Bu talimatlar sonucunda ilçe genelinde 2020 yılında bin 137 ağacın toprakla buluşturulduğunu belirten Başkan Sarı, yeni yılda hedeflerinin 3 bin ağaç olduğunu söyledi.

KARASU YEŞERECEK

Çalışmalarda yöre iklimine uygun, dört mevsim canlı ve renkli kalabilen ağaç türlerinin kullanıldığını belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, “Yeşil bir Karasu için ağaçlandırma çalışmalarımız artarak devam edecek. Çalışmalarımızı ilçemizin her noktasına yayıyor, her mahallemize hizmetlerimizi götürüyoruz” dedi.

Başkan İshak Sarı, “Görüldüğü gibi ekiplerimiz gecelerini gündüzlerine katarak ilçemizin görsel ve estetik görünümünü en üst seviyeye çıkartmaya çalışıyorlar. Çalışmalarımızı, ilçemizi bir adım daha ileriye götürmek için aralıksız olarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.