-

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta içi ve hafta sonu yaptığı yoğun programla ilçe geneli çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Karasu Belediye Başkan İshak Sarı, İlçenin birçok bölgesinde yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını söyledi.

Başkan İshak Sarı, Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde, İncilli Mahallesi ile Kabakoz Mahallesi arası bağlantı yolları olan PTT binası yanı ve Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

ÖNCELİK SIRASI GÖETİLİYOR

“Başkan yardımcılarımız, birim amirlerimiz ve tüm ekiplerimizle sahadayız” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Yaptığımız her çalışmanın Karasu’nun geleceğine atılacak önemli bir imza olduğunun farkındayız. Bu doğrultuda hareket ediyor ve hizmetlerimizi titizlikle sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“İlçemizi güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Başkan Sarı, “Belediye olarak vatandaşlarımızdan gelen talepler ve mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.