-

Çarşamba günü akşamı Serkan Akpınar’ın bir temizlik işçisi ile çektiği video, sosyal medyada ve basında gündem haline geldi. Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, konuyla alakalı bir açıklama yaptı. Ağun, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz gece Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizi şantiyede bıraktığımız ve yürüyerek evine gitmesini istediğimiz yönünde gerçekleri yansıtmayan yayın ile karşılaştık. Oysa Personelimiz, atıkları boşaltma yapmaya giden aracı beklemeyip yürümeyi tercih etmiştir.

GERÇEKLERİ YANSITMIYOR

Personeline her zaman ilgi gösteren ve her fırsatta yanında olan bir belediye olarak bu gerçekleri yansıtmayan yayın bizleri çok üzmüştür. Deyim yerindeyse bu yapılan yayının amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

İklim şartlarının çok ağır safhada yaşandığı böyle bir ortamda, Belediyemizin her bir biriminin ve personelinin titizlikle, takdire şayan çalışmalarını olumsuz haber ve yayınlarla gölgelemek hiç vicdani ve ahlaki bir yaklaşım olmamıştır. Bu aynı zamanda emeğe saygısızlıktır.

İMKANLAR ÜST SEVİYEDE

Bizler personellerimizden titiz çalışmalar isterken, çalışma imkânlarını da üst seviyede tutabilmek adına tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Personellerimizin, gerek araç-gereç, gerekse ekipman anlamında, kıyafetinden eldivenine kadar çalışma şartlarını en üst seviyede tutuyoruz.

Kaldı ki, yayında adı geçen personelimiz gönlü temiz, sevdiğimiz ve işini düzenli yapan bir personeldir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, burada amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir”

İŞTE GÜNDEM OLAN O VİDEO (izle):