Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, vatandaşla bir araya geldi. “Bir taraftan hizmetlerimiz devam ederken, diğer taraftan da yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili halkımızla istişare yapıyoruz. Gönül gönüle belediyeciliği tüm Karasu’ya yansıtacağız” diyen Sarı, “Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımızın isteklerini dikkate alan bir yönetim anlayışı içerisindeyiz. Genel olarak hemşerilerimizi dinliyor, projelerimizi anlatıyor ve hizmetlerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Belirttiğimiz çalışma şeklini prensip edinerek hemşerilerimizle sıkça bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Projelere devam

 

Vatandaş odaklı hizmetin her zaman ön planda tutulduğunu sözlerine ekleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Halkımızın istek ve önerileri bizim için çok önemlidir. Şuan en çok istenen yollarımızın yapımı ve sosyal alanların arttırılması. Görev süremiz içerisinde, Karasu merkezinde ve merkeze bağlı mahallelerimizde önemli projeler yapacağız. Hazırladığımız projelerimiz içerisinde yer alan parklarımız, çocuk oyun gruplarımız, geniş ve ferah caddelerimizle Karasu’nun geleceğine önemli ölçüde değer katacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Hizmet için varız, Karasu için çalışacağız

 

Her fırsatta halkımızla birlikteyiz. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Sıkılmadık el, dokunulmadık yürek kalmayacak” diyen Sarı, “Her alanda gelişmiş, alt yapı ve üst yapı sorunları çözülmüş, daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah ilçemiz yıllar sonra çok farklı bir noktada olacak. Göreve geldiğimiz günden itibaren vadettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Yaptığımız hizmetlerde vatandaş memnuniyetini yakalayamazsak o hizmetin bir anlam ifade etmeyeceğini biliyoruz. Bu sebeple hayata geçireceğimiz her projeyi, her hizmeti vatandaşlarımızla istişare ederek yapıyoruz” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: