-

Emlak envanteri veri hazırlama ve güncelleme çalışmalarını yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı planladıklarını belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ilk veri girişini gerçekleştirdi.

180 BİN VERİ

İçişleri Bakanlığı’nca geliştirilen ve belediyelerin ücretsiz olarak kullanımına açılan E-Belediye Bilgi Sistemine dâhil olduklarını belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, “E-Belediye Bilgi Sistemi ile artık tüm verilerimiz daha güncel, daha sağlıklı ve numarataj tabanlı olarak çalışmaya başlayacak” dedi.

Sarı, “Belediyemiz vatandaşlarımıza her zaman en hızlı, en güvenilir hizmetleri verebilmek adına teknolojik olarak bilgi sistemlerini güncel tutmakta ve mevzuatta yapılan gelişmeleri çok yakından takip etmekte” diye konuştu.

EKİP, EĞİTİMDEN GEÇTİ

Başkan Sarı, sözlerini “Eğitim seminerini tamamlayan profesyonel ekibimiz, disiplinli çalışmalarıyla parsel, bina ve bağımsız bölüm olmak üzere yaklaşık 180 bin verinin girişini sisteme kayıt etmeyi planlamaktadır. Bu önemli çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını dilerim” diyerek tamamladı.