Yalı Mahallesi’nde yaşayan bir mahalle sakini tarafından Karasu Belediyesi WhatsApp ihbar hattına yapılan ihbarı değerlendiren Temizlik İşleri Müdürlüğü, ihbar edilen bölgeye 15 dakikada müdahale ederek, vatandaşların sorununu ortadan kaldırdı. Site önündeki çöp konteynerinin yanına bırakılan eski eşyalardan ve konteyner çevresine sürekli çöp bırakılmasından şikayet eden mahalle sakinleri, durumu Karasu Belediyesi’ne bildirdi.

 

İhbara hızlı bir şekilde müdahale eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyük bir görüntü kirliliği yaratan eski eşyaları konteynerin yanından kaldırdı. Yine vatandaşların isteği üzerine çöp konteynerini, yaklaşık 100 metre ilerideki boş araziye çeken ekipler, vatandaşın günlerce şikayet konusu haline gelen sorununu ortadan kaldırmış oldu. Mahalle sakinleri, ekiplerin hızlı müdahalesini takdirle karşılarken, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ve Belediye Başkanlığı’na teşekkür ettiklerini de belirtti.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Karasulu vatandaşlarımızın ve tatilcilerimizin ihbarlarına, görevli ekiplerimiz titizlikle eğilmekte ve sorunları ortadan kaldırmak için imkanlar çerçevesinde en hızlı şekilde hareket etmektedirler” dedi. Başkan İspiroğlu, “0530 634 06 54 numaralı Karasu Belediyesi WhatsApp ihbar hattımız, 24 saat vatandaşımızın hizmetindedir” diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE AİT OFOTĞRAFLAR AŞAĞIDA: