-

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Eşkin, Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz, Kocaali Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zeki Sargın ve yardımcıları Karasu’da bir araya geldi.

Altı sivil toplum kuruluşunun beş başkanı, Sakarya’nın kuzey bölgesinden bir vekil çıkartılması yönünde görüş birliği yaptı. Karasu Yeni Mahallesi’nde bulunan Seramiko Cafe’de bir araya gelen başkan ve yardımcılar, Karasu ve Kocaali başta olmak üzere kuzey ilçelerini temsil edecek bir vekil adayının, parti gözetmeksizin ilk sıralarda yer alması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkanlar, “Hangi parti olursa olsun, Karasu ve Kocaali’yi en iyi şekilde temsil edecek ve iki ilçe halkının destekleyeceği isimleri artık milletvekili olarak görmek istiyoruz. Yıllardır Sakarya’nın kuzeyi üvey evlat muamelesi gördü. İlk sıralarda Karasu ve Kocaali’den isimler görmek istiyoruz. Desteğimiz onlarla olacak” görüşünde birleşti.