Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Karasu Belediyesi’ne hibe edilen yol süpürme kamyonu Belediye araç filosundaki yerini alındı. Desteklerinden dolayı AK Parti Sakarya Milletvekillerine teşekkür eden Belediye Başkanı İshak Sarı, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a da Karasu halkı adına teşekkürlerini iletti.

 

Donanımlı bir araç

 

Ankara temaslarının hiçbirinin boş ziyaretler olmadığına vurgu yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “İlçemize hizmet anlamında donanımlı bir araç daha kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Hafta başında yaptığımız önemli görüşmeler sonrasında, dün bir adet kazıcı - yükleyici iş makinasını belediyemiz araç envanterine kazandırdık. Şimdi de, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere, yeni aracımız olan çok amaçlı yol süpürme aracı ilçemiz belediyesine hibe edildi” dedi.

 

Temaslarımız sürüyor

 

İlçemizi bir adım ileriye taşımak için Ankara’da önemli temaslar kuruyoruz. Hükümetimizin de desteğiyle tüm ziyaretlerimiz olumlu sonuçlanıyor. Vatanını çok seven, görevini en iyi yapandır diyerek Allah’ın izniyle cennet ilçemiz Karasu’yu hak ettiği seviyelere taşıyacağız” şeklinde konuşan Sarı, “Araç filomuza kazandıracağımız araçların her geçen gün artacağını belirterek, temizlik hizmetlerinde kullanılacak bu aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: