-

Kaymakam Dr. Helvacı, mesajına “Dünya ve ülke gündemine ait gelişmeleri kamuoyuna aktararak toplumun haber alma ve bilgilendirme ihtiyacını karşılayan gazetecilik mesleği, sorumluluk gerektiren, zor fakat onurlu mesleklerden birisidir” diyerek başladı.

Helvacı, mesajının devamında “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler” ifadelerini kullandı.

TANITIMA ÖNEMLİ KATKI

Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, mesajını şu sözlerle tamamladı: “İlçemizde bu mesleği yerine getiren gazetecilerimizin, yaptıkları, çalışmaları ve sunulan hizmetleri vatandaşlarımıza doğru ve hızlı bir şeklide aktarılması noktasında bizlere destek olmakta, yaptıkları haberlerle ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sunmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde görev yapan basın-yayın kuruluşlarının tüm çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim”