-

Karasu İlçe eski Nüfus Müdürü Hayriye Türe, geçtiğimiz aylarda 17 yıllık görev süresini tamamlayarak emekli olmuştu. Eski Müdür Türe’nin ardından İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne Özen Özgür Özdemir tayin edildi.

Aslen Kars Kağızman’lı olan ve Sakarya’da dünyaya gelen Özen Özgür Özdemir (43), Trakya Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü’nden mezun oldu. Özdemir, ardından Aralık 2003’te Çanakkale Üniversitesi’ne atandı.

Daha sonra Ocak 2006 tarihinde Adıyaman’ın Gerger İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde veri hazırlama ve kontrat işlemleri biriminde görev yapan Müdür Özdemir, 6 yıllık görevinin ardından şeflik sınavına girerek Ocak 2012’de veri hazırlama biriminde görev aldı. Özdemir, aynı yılın Haziran ayında Ferizli İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne şef olarak atandı.

Ferizli’deki görevinin ardından Özdemir, ilk nüfus müdürlüğü görevini 2019 yılında Karapürçek İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi. Burada yaklaşık bir buçuk yıl süren görevinin ardından Müdür Özdemir, 5 Ekim’de Karasu İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde göreve başladı. Özdemir, evli ve iki çocuk babası.

Ferizli ilçesinde ikamet eden Özdemir, “Karasu’ya git gel yapıyorum. Sakarya doğumlu olduğum için ilçenin yabancısı değilim. Yazları denizine geldiğim oldu. İlçe; insanıyla, nüfusuyla, kültürüyle gelişen bir yer” sözlerine yer verdi.