KarasuHaberleri.com & Öncü
Nevtan Angün'ün haberi


 

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mercan mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde idrak etmenin mutluluğunu gönülden yaşıyoruz.

 

Hayatımızı kolaylaştıran her yapının inşasında imzası olan işçi kardeşlerimizin, ülkemiz ekonomisi ve sosyal kalkınmasındaki en büyük güç kaynağı konumunda oldukları bilinmektedir. Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde önemli pay sahibi olan işçi ve emekçilerimizin, haklarını ararken gösterecekleri demokratik ve barışçı tavır, demokrasimizin gelişmesi bakımından da büyük önem taşıdığı aşikârdır.

 

Çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ettikleri yaşam standardına ulaşmaları, emeklerinin tam karşılığını almaları, devletimizin önem ve öncelik verdiği konular arasında yer almaktadır.

 

Güçlü ve söz sahibi bir ülke olma doğrultusunda hızla ilerleyen ülkemizin temelinde çalışan, alın teri ve emekleriyle bu yolda gayret gösteren tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve barış dolu günler diliyorum.