İspiroğlu açıklamalarında; “İlçemiz genelindeki asfalt çalışmalarımız 24 Mart 2017 tarihinde şehir içi içme suyu ve abone bağlantıları tamamlanmış olan bölgelerde planlı bir şekilde başlatıldı. Belediyemiz şantiyesinden 12.700 ton civarında asfalt imal edilip 11 km asfalt yol yapım çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Bununla birlikte bir taraftan da asfalt plentimizin üretim kapasitesini arttırmak amacı ile yenilenme çalışmalarımızı başlattık. Bu zaman zarfında piyasadan 3.500 ton asfalt temin edilerek hizmetlerimizi yarıda bırakmadık ve 3 km asfalt yol yapımımızı ara verilmeden devam ettirdik” ifadelerine yer verdi.

 

İspiroğlu; “Sakarya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İlçemiz Vatan Caddesi ve Plaj Caddemizde asfalt öncesi tremer çalışmasıyla (asfalt kazılarak) 12.000 ton eski asfalt kaldırılmış, yol bakım onarım çalışmaları sonucu 11.500 ton mekanik malzeme serilip sıkıştırılarak asfalt dökümüne hazır hale getirilmiştir. Önceliğimizi bu iki caddemiz üzerinde yoğunlaştırdık. İlçemizin tüm trafik yükünü çeken bu iki caddemizi sorunsuz bir şekilde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.

 

İlçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Su şebeke çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan İspiroğlu; “24 Mart 2017 tarihinden bu güne 24.200 ton asfalt dökülerek 19 km yol yapımını gerçekleştirdik ve bu çalışmalarımızın hız kesmeden devam edeceğini özellikle belirtiyorum. SASKİ’nin ilçemizde başlattığı Su şebeke alt yapı çalışmaları belirli bölgelerde devam ediyor. Karasu Belediyesi olarak bizler bu çalışmaları yakından takip ediyoruz, yetkililerden gerekli bilgileri alıyor ve altyapısı tamamlanan bölgelerimizde asfalt çalışmalarımızı titizlikle başlatıyoruz” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: