Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu’nun güzelliğinin Ramazan ayının huzur ve bereketiyle artacağına dikkat çekerek, “Karasu, Ramazan’da bir başak güzel olacak. Biz, Ramazan ayına yönelik tüm çalışmalarımızı büyük bir titizlikle gerçekleştirmeye çalışıyoruz. planladığımız çerçeve içerisinde vatandaşlarımızın huzuru için tüm tedbirlerimizi aldık” dedi.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, tüm İslam âleminin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını kutladı. Ramazan’ın huzur, bereket ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yapan Mehmet İspiroğlu; “Bu ayın huzur ve bereketinin daim olmasını umut ediyoruz. Kardeşlik sevgimiz ve birliğimiz hiçbir zaman bozulmasın” dedi.

 

İftar sonrasında ilçede ve sahil kıyılarında yaşanacak yoğunlukları göz önüne aldıklarını ifade eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Karasu Belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi aldık. İftar saati sonrasında özellikle sahil kıyılarımızda yoğunluğun yaşanacağını tahmin ederek çalışmalarımızı daha çok bu kesime yönlenirdik. Belirlediğimiz plan çerçevesinde gerekli tüm çalışmalarımızı başlattık” şeklinde konuştu.