"Çocuklarımıza unutturmayacağız"

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin dördüncü gününde İlçe protokolü ile birlikte, 15 Temmuz Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutturdu ve Cuma namazı sonrası vatandaşlara helva dağıttı. Etkinliklerin dördüncü günü ile ilgili açıklamada bulunan Başkan İspiroğlu; “Asırlarca bağımsızlığı kendisine ilke edilmiş Türk Milleti, geçtiğimiz yıl gösterdiği büyük yüreklilikle, 3-5 vatan haininin kalkışmasına pabuç bırakmayacağını gösterdi. Ve bizlerde yaşadığımız o günü ne milletimize ne de geleceğimizin emanetçisi çocuklarımıza unutturmayacağız. O günün anısına 15 Temmuz Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutturduk ve ardından ilçe protokolümüz ile helva dağıttık. Rabbim Şehitlerimizin ruhlarını şad mekânlarını cennet etsin” dedi.

 

"Yaşasın Geleceğimiz, Yaşasın Milletimiz"

 

Açıklamalarına devam eden İspiroğlu; “Düşmanlarımız şunu iyi bilsin ki; her geçen gün daha güçleniyor, her geçen gün vatanımızı korumak, geleceğimize sahip çıkma noktasında, içerde ki hainlere rağmen daha da çok kenetleniyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü haftasında görüyoruz ki, ağır başlı, kararlı 7’den 70’e herkes meydanlardayız. Yaşasın geleceğimiz, yaşasın milletimiz” dedi.

 

"15 Temmuz Direniş ve Yeniden Doğuşun Göstergesidir"

 

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, Türk halkının direniş ve bu direnişe karşı koyuşla demokrasiye nasıl sahip çıktığını belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Ana ocağımız diye gördüğümüz yerlerde sadece ana kuzuları değil vatan hainleri de yetişmiş. Fakat vatanına, milletine, toprağına, bayrağına, kitabına sahip çıkan halkımız olduğu sürece bu hainlerin başarılı olmaları asla mümkün değildir. Gösterdiğimiz bu kenetlenme sonrasında darbe kelimesi de artık tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. 15 Temmuz Darbe Girişimi, Türk halkının demokrasiye ve hukuka olan bağlılığının, onu yükseltme noktasındaki arzusunun sembolüdür. 15 Temmuz direniş ve yeniden doğuşun göstergesidir” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: