KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

Kurban Bayramı’nda Karasu’ya tatilciler adeta akın etti. Bu durumdan rahatsız olan bazı Sakarya il merkezli yerel yayın kurumları, Karasu’yu hedef alan haberlerine bayram yoğunluğunu malzeme ederek devam etti.

 

Koronavirüsün Sakarya’ya yayılma sebebine bağlayacak kadar sınırları zorlayan ve Karasu’da insanların zorla denizden çıkartıldığına varan haberlerle Karasu’yu hedef alan haber üreten maksatlı yayın kurumlarının istediği Karasu sahili Çarşamba günü tatilcilerin gitmesiyle ortaya çıkan boş sahil olsa gerek…

 

KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu bu maksatlı yayıncılara sormak istiyor: Eğer siz tatile gitseniz, sahile gitmez miydiniz? Konaklama tesisininiz balkonunda mı tatilinizi geçirirdiniz? Maksadınızı herkes görüyor. Nemalanamadığınız kurumlara vurmak isterken, koskoca bir ilçeye zarar veriyorsunuz.

 

Karasu, musluğunuzu kesen kurumların malı değil ama üzerinde yaşayan 65 bin insanın ve Karasu’ya gelen yüz binlerce tatilcinindir. Bu kadar kişinin ve esnafın da ahı üzerinizdedir bilesiniz. İşte Sakarya’daki bu maksatlı habercilerin istediği Karasu manzarası: