Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan, Hüdaver Ağun ve İsmail Karakaş ile başkanlık makamında bir araya geldi. Her Cuma günü rutin olarak gerçekleştirdiği toplantılardan birini düzenleyen Sarı, başlan yardımcılarıyla çalışmalar hakkında istişare yaptı.

 

İlçe genelinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Başkan Sarı, “Sıcak asfalt çalışmalarımız Sakarya Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ilçemizin dört bir tarafında devam ederken, fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz de sıcak asfalt öncesi zemin hazırlık çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

Hafta başında yapılan tüm çalışmaların raporlarını topluyor ve haftanın son günü değerlendiriyoruz” diyen Sarı, “Diğer taraftan temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz, destek hizmetler müdürlüğü ekiplerimiz, park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz ile çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ekiplerimiz saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Allah’ın izniyle en kaliteli hizmeti halkımıza sunacağız” ifadelerini kullandı.