-

Dünyayı etkisi altına alan küresel pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT), iki yıl aradan sonra kapılarını tekrar turizm sektörü temsilcilerine açtı.

Bu yıl 25.kez kapılarını açan EMITT Fuarı’nda, dört ana başlık olan turizm ekonomisi, sektörü yönlendiren trendler, öne çıkan destinasyonlar ve önümüzdeki on yıla damga vuracak teknolojik inovasyonlar yer aldı.

KARASU, DİKKAT ÇEKTİ

Yaklaşık iki yıl aradan sonra düzenlenen EMİTT fuarına Karasu Belediyesi olarak katım sağlandığını belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, “Tarihi, doğası, denizi ve eşsiz şifalı kumuyla cennet İlçemiz Karasu’yu 25.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tüm dünyaya tanıtmak amacıyla bizler de fuar alanında yerimizi aldık” dedi.

“Sakarya Valiliğimiz öncülüğünde, Sakarya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen fuarda imkânlarımız doğrultusunda ilçemizi anlattık” diyen Başkan Sarı, “Karasu’yu sahip olduğu tüm güzellikleriyle dünyanın 5.büyük fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda dört gün boyunca en kapsamlı şekilde tanıtmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.