-

Karasu Belediyesi tarafından yayınlanan basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“Belediye zabıta ekiplerimizin derdi, garibanın ekmeğine engel olmak değil, toplumun menfaati, sağlığı ve huzurunu temin etmektir.

İlçemiz dörtyol mevkiinde sürekli aynı sorunu yaşadığımız ve her uyarışımızda ekiplerimize tehditler savuran bir seyyar satıcı, ekiplerimizin uyarılarına rağmen 19.08.2022 tarihinde yine ekiplerimize ağza alınmayacak sözler söyleyip eline bıçak alarak çevresine tehditler yağdırmıştır.

Bıçağı gören personelimizden bir tanesi tamamen savunma amacıyla eline sopa alarak kendini korumuş ve kesinlikle kimseyle ikili temasta bulunmamıştır. Bahsedilen olay, zabıta ekiplerimizin yaka kamerasında tamamen kayıt altına alınmış ve bu kayıtlar Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir.

Ekiplerimiz, ağza alınmayacak sözler söyleyip bıçak ile saldırıda bulunmaya çalışan seyyar satıcı hakkında İlçe Emniyet Müdürlüğü’müze şikayette bulunmuşlardır.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin derdi, garibanın ekmeğine engel olmak değil, tamamen toplumun menfaatini, sağlığını ve huzurunu temin etmektir. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı özellikle belirtiyoruz”