-

Türk Kızılay Karasu Şubesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar içerisinde bir ilke imza attı. Uzaktan eğitimde kullanılmak amacıyla Karasu’da eğitim gören 230 öğrenciye tablet desteğinde bulunuldu.

İstanbul’da yaşayan ve Karasulu işadamı Necdet Yanık tarafından bağışlanan tabletlerin teslimi sırasında Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Türk Kızılay Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ile Kızılay gönüllüleri de hazır bulundu.

HER YIL DESTEK VERİYOR

Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, “Aslen Karasulu olan İstanbullu iş adamımız Necdet Yanık, her yıl bize destekte bulunuyor. Bu anlamlı bağış için de kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 230 adet tablet, belirlenen beş okuldaki öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Bu bağışla görüyoruz ki bir kez daha kenetlendik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize el uzatma fırsatı bulduk. Eğitimde kaybedebileceğimiz tek bir öğrencimiz dahi yoktur. Onlara destek olmaktan mutluyuz” diye konuştu.

DEVLETİN YANINDAYIZ

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ise “Devletimiz çok güçlü. Biz de bu destek ile devletimizin yanında olmak istedik. 230 öğrencimize ulaşmaktan mutluyuz. Hayırsever insanların destekleriyle Türk Kızılay’ı büyüyor ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor” ifadelerini kullandı.

KARASU'DA 230 ÖĞRENCİYE TABLET DESTEĞİ (izle):

KARASU'DA 230 ÖĞRENCİYE TABLET DESTEĞİ (fotoğraflar):