Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararları ile Yalova Vali Yardımcılığı görevine atanan Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Karasu basınını tek tek ziyaret etti. Mercan, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu’nun  ortak yayın kurumu olan Medya Karasu’ya da bir ziyarette bulundu.

 

Duygu dolu bir veda ziyareti ile basın mensupları ile helalleşen Kaymakam Mercan, Karasu Haberleri imtiyaz sahibi Nevtan Angün ve Öncü Karasu imtiyaz sahibi Ayşenur Elmacı ile uzun süre sohbet etti. Ziyarette, iki kurumun haber müdürü Esra Angün de hazır bulundu.

 

KARASU BASININA ÖVGÜ

 

Medya Karasu’nun yayın çizgisini beğendiğini ve ilçe basının başarılı işler ortaya koyduğunu ifade eden Aziz Mercan, “Karasu, basın konusunda şanslı bir ilçe. Karasu basını, habere bakışı ve kurumlara olan yaklaşımı ile doğru adımlar atıyor” dedi.

 

Karasu’nun çok iyi yerleri hak ettiğini de belirten Kaymakam Mercan, “Karasu, hak ettiği yere gelecek. Fakat doğru zamanda doğru işlerin yapılması gerekiyor. Karasu halkı da, ilçesini en yere taşıyacak potansiyele sahip” ifadelerini kullandı.

 

Kurum sahipleri Angün ve Elmacı da, Karasu Kaymakamı Aziz Mercana bu anlamlı ziyareti nedeniyle teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi. Angün ve Elmacı, Kaymakam Mercan’ın ilçe için önemli bir yere sahip olduğunu dile getirerek Karasu’dan ayrılacak olması nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirtti.