-

Vatandaşların zorlu hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için ihtiyaçlarını belirleyerek gerekli önlemlerin alındığını belirten Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Karasu, kışa ve kara hazır” mesajı verdi.

Olası bir kar yağışı için Karasu’nun hazır olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İshak Sarı, “Kış aylarında karla mücadele programımızı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre düzenliyoruz. Muhtemel bir kar yağışında tam donanımlı ekip ve araçlarımızla sahada olacağız” dedi.

VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ ÖNCELİK

“Araçlarımız kış şartlarına uyum sağlayacak şekilde bakım ve onarımdan geçirildi. Sakarya Büyükşehir Belediyemiz de karla mücadele araç filomuza 2 aracıyla destek sağladı” diyen Sarı, “Bu şekilde kış aylarında olası soğuk ve yağışlı havaya karşı tüm önlemlerimizi almış olduk. Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da önceliğimiz vatandaşımızın memnuniyetidir” şeklinde konuştu.

Başkan İshak Sarı, sözlerini “Hemşerilerimizin daha temiz ve daha sağlıklı bir kış geçirmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek tamamladı.