-

Karasu, 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00’da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00’da bitecek olan tam kapanmaya yoğun bir şekilde girdi. Hafta başından Perşembe gününe kadar ilçe merkezindeki kurumlarda uzun kuyruklar oluştu. Vatandaş, kısıtlama öncesi kurumlardaki işlemlerini tamamlamak isteyince haliyle kuyruklar da meydana geldi.

Tam kapanma süresince işletmelerini açmak ve sokağa çıkabilmek için izin belgesi almak isteyen vatandaşlar da Karasu Kaymakamlığı’na ve Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne akın etti. Diğer taraftan ilçe girişinde kurulan kontrol merkezlerinde polis ekipleri tarafından Karasu’ya gelen çok sayıda araç denetlendi.


İki hafta kurulamayacak olan Karasu Halk Pazarı da kapanma öncesi Perşembe günü kuruldu. Pazarda beklenen yoğunluk yaşanmadı. Pazarcı esnafı iki hafta tezgah açamamaktan şikayet ederken, işlerin o gün iyi olduğunu belirten esnaf da oldu.

Perşembe günü, hafta başından beri yaşanan yaya kalabalığı ve uzun kuyrukla oluşmazken, ilçe girişindeki araç kuyruğu ve dörtyol ışıklardaki yoğunluk dikkat çekti. Vatandaşlar, havanın güzel olmasını fırsat bilerek tam kapanma öncesi soluğu sahilde almayı ihmal etmedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

KARASU, TAM KAPANMAYA BÖYLE GİRDİ (izle):

Video yükleniyor...