-

KARASU'DA 19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI (izle):

...

Karasu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Karasu Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk anıtına Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç’ın gençlerle birlikte çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bando ve öğrenci grupları, kortej yürüyüşü yaparak Karasu Şehir Stadı’na yürüdü.

Karasu Şehir Stadı’ndaki kutlama programı da renkli görüntülere sahne oldu. Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Halk Eğitimi Merkezi halk oyunu gösterileri ile programa coşku katarken, müzikler eşliğinde tribünlerde de renkli görüntüler ortaya çıktı.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrencisi Gökdeniz Göklükaya okurken Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrencisi Seval Filizfidanoğlu Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı seslendirdi. 19 Mayıs konulu şiirler de tribünlerden alkış aldı.

Halk Eğitimi Merkezi'nce sportif faaliyetler kapsamında sunulan koordinasyon yarışmasında öğrenciler kıyasıya yarışırken Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Kocabaş yönetimindeki okçuluk gösterisi ise adeta nefesleri kesti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yıl Kutlamaları kapsamında Karasu’da yapılan spor karşılaşmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlama programı okulların ortaklaşa düzenlediği muhteşem final gösterisiyle son buldu.

Sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrenciler şöyle:

LİSELER ARASI AFİŞ TASARIM YARIŞMASI:

1. Ebrar Yavuzyiğit (Karasu Anadolu Lisesi)

2. Betül Yıldız (Karadeniz MTAL)

3. İlayda Uçar (Karasu Anadolu Lisesi)

ORTAOKULLAR ŞİİR YARIŞMASI:

1. Eren Hakan (Sezi Eratik Ortaokulu)

2. Ayşe Beren Nalçacıoğlu (Namık Kemal İHO)

3. Şehed Hamuyyi (Namık Kemal İHO)

GENÇLİK KOŞUSU – GENÇ KIZLAR:

1. Sinem Koç (Karasu Anadolu Lisesi)

2. Yüsra Kurt (Karasu Anadolu İHL)

3. Ecrin Aydın (Karasu Anadolu İHL)

4. Esma Erdoğan (Karasu Anadolu İHL)

GENÇLİK KOŞUSU – GENÇ ERKEKLER:

1. İslam Avcı (Karasu Anadolu İHL)

2. Harun Özkan (Karasu Anadolu İHL)

3. Muharrem Çakıroğlu (Karasu Anadolu İHL)

4. İshak Gök (Karasu Anadolu Lisesi)