-

KARASU’DA DENİZ SEZONU BÖYLE AÇILDI (izle):

Karasu’da hava sıcaklıklarının 29 dereceye kadar yükselmesiyle tatilciler ve ilçe halkı, soluğu adeta deniz kenarında aldı. Sahil Park ve sahil projesi alanında yürüyüş yapan da oldu, Karadeniz’e olta atan da… Yaz mevsimine “Merhaba” diyen Karasu’da en keyifli anları elbette ki denize girenler yaşadı.

Gencinden yaşlısına, erkeğinden kadınına, ailesiyle veya arkadaşlarıyla Karasu sahiline gelen herkes pazar günü deniz sezonunu açtı. Cankurtaranların göreve başlamamış olmasına rağmen, geçen yıl görev yapan bazı cankurtaranların sahilde nöbette olması ise gözlerden kaçmadı.

Ailesiyle birlikte denize giren Yunus Eymen Samasti “Yüzmeyi, denize girmeyi, sıcak havada kumda bronzlaşmayı çok özlemiştim” diyerek yaza olan özlemini dile getirdi. Hüseyin Kaptan ise “Bu yıl ilk defa denize girdim. Deniz biraz soğuktu ama yavaş yavaş ısınır. Pandemiden sonra ilk defa denize girdim çok özlemiştim” ifadelerini kullandı.

KARASU’DA DENİZE ÖZLEM

Safinaz Cinal da “Karasu’da yazlık evimiz var. Karasu’yu çok seviyorum. Her yaz sezonu geliyorum. Karasu çok güzel, İstanbul’a yakın, bize göre düz ayak bir yer. İnsanları da iyi. Eğleniyoruz, yürüyüş yapıyoruz, oturuyoruz, çok güzel bir tatil yeri” diye konuştu.

Remziye Ay, “İstanbul’dan Karasu’ya 15 yıl önce geldim ve yerleştim. Yaşlandık artık, denize girmiyoruz ama parkta oturarak tadını çıkartıyoruz. Ama Karasu’yu çok seviyorum” şeklinde konuştu. Her yıl arkadaşlarıyla Karasu’da denize girdiklerini söyleyen Sabri Şimşek ise “Çok özledik yazı. Kendimizi denize attık. Abimiz her sezon çay ve kahvemizi yapar, biz onun evlatlarıyız” diye konuştu.