-

Karasu’da yaz sezonuna hazırlık amacıyla bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında düzenlenen toplantıda, Karasu’nun yaz sezonunda karşılaşacağı muhtemel sorunları ve bu sorunlar karşısında alınabilecek tedbirler görüşüldü. Turizm, çevre, sağlık, asayiş ile ilçenin genel konuları masaya yatırıldı.

Toplantıya Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Necdet Tömekçi, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ayhan Orhan Arancı, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Aydın Kutlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hüseyin Kaşkaş, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Süleyman Acar, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Nedim Arsal, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Hasan Alataş, SAGET31 Bot Komutanı SG Gv. Asb. Kd. Çvş. Yasin Ölüç, Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin, Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Erbatan ve Hüdaver Ağun katıldı.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, toplantıda cankurtarandan polikliniklere, emniyetteki personel sayısından temizlik işleri gibi birçok farklı konuların koordinasyon toplantısında görüşüldüğünü belirtti.

“Bilindiği üzere yaz sezonunda nüfusumuz büyük oranda artıyor. Bu artıştan dolayı önemli derecede sorunlarla karşılaşıyoruz” diyen Sarı, “Sorunları minimum seviyeye indirmek amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdiğimiz kanaatindeyim. İlçemize vermiş olduğu önem ve hassasiyetten dolayı Sakarya Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’a ilçemiz ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.