KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi  /  Kamera: Nevtan Angün

 

Hafta içi, içlerinde eğitimci ve güvenlik mensuplarının da olduğu gönüllüler eşliğinde hazırlanan yaklaşık 3 bin 500 maske ve el dezenfektanı, Pazar günü sokağa çıkma izni olan 65 yaş üzeri vatandaşa dağıtıldı. Dağıtım sırasında Sahil Park’ta renkli görüntüler ortaya çıktı.

 

Türk Kızılay Karasu Şubesi gönüllüsü ve aynı zamanda Türk Hava Kurumu Karasu Şubesi Başkanı da olan Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, gönüllüler arasında yer alarak maske dağıtımına destek verdi. Muhtarlar olarak Kızılay ile koordineli bir çalışma sürdürdüklerini ifade eden Topaloğlu, her zaman Karasu halkının hizmetinde olduklarını söyledi.

 

 

Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, “Türk Kızılay, pandemi sürecinde ilk günden beri sahada. Vefa Destek Grubu içerisinde görev aldı. Bugün de bizzat gönüllülerimiz eşliğinde sahaya çıkarak halkımızla paylaşımda bulunmanın heyecanını yaşadık” şeklinde konuştu.

 

Kızılay’ın dün olduğu gibi bugün de sahada olduğunu ve yarın da sahada olacağını belirterek “Kızılay, gönüllülük esasıyla çalışıyor. Bağışçılarımızın ve destekçilerimizin katkısı olmazsa Kızılay, bir köprü konumuna gelemez. Tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

GÖNÜLLÜLER BÖYLE MASKE DAĞITTI: