-

Karasu Yaşam Merkezi’nde zemin etüdü çalışması başladı Karasu Yaşam Merkezi’nde zemin etüdü çalışması başladı

Karasu Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Karasu Yaşam Merkezi projesi tanıtıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan, projeyle ilgili detaylı bilgi verdi. Ardından projeye ait video sunumu yapıldı.

Lunaparkın yerinden kaldırılmasıyla birlikte 8 ay süren proje çalışmasının tamamlandığını belirten Erbatan, Karasu Yaşam Merkezi adı verilen sosyal tesisin 5 bin 700 metrekare alan ve otopark olmak üzere 8 bin 100 metrekareden oluşacağını söyledi.

PROJE İÇERİĞİ

İki etaptan oluşan sosyal yaşam projesinde dükkanlar, yürüyüş alanları, enformasyon merkezi, kütüphane, oyun alanı, cep sineması ve 128 araç kapasiteli otopark yer alacak. Erbatan, otoparkın araç sayısını 300’e çıkartmak için çalışmaların devam ettiğini de belirtti.

Alanın hem sosyal hem de ekonomik açıdan yaşanabilir olmasını amaçladıklarını ifade eden Hilmi Erbatan, “Proje kendi kendini finanse edecek ve kendi kendini yaşatacak” dedi. Proje, sadece yaz aylarında değil kış aylarında da hizmet vermek üzere planlandığı da ifade edildi.

KARASU YAŞAM MERKEZİ (İZLE):