-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Karasu’ya gelerek yapımına başlanacak olan iki yeni proje hakkında yerinde bildi aldı. İlçede bir dizi ziyarette bulunan Vali Kaldırım’a proje alanları hakkında Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan detaylı sunum yaptı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ilk olarak İhsaniye Mahallesi sınırları içerisinde kalan Millet Bahçesi Projesi alanını gezdi. Vali Kaldırım ardından Camitepe Mahallesi sahilinde yapılması planlanan Off-Road gösteri alanını ziyaret etti. Kaldırım, her iki proje hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı meclis üyeleri de iki projenin yapım sahasını ziyareti sırasında Vali Kaldırım’a eşlik etti.