Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Sakarya’nın Karasu ilçesi Konacık Mahallesi’nde ikamet eden ve hayvanlara olan sevgisi ile tanınan Hamza Yılmaz, büyük takdir gören bir davranışa imza attı. Hürriyet Mahallesi ile Manavpınarı Mahallesi arasında ölmek üzereyken gördüğü köpeklere kayıtsız kalmadı.

Yol kenarında gördüğü 3 köpeğin açlıktan öldüğünü fark eden Yılmaz, donmak üzere olan 2 yavrusunu arabasına alarak donmaktan kurtardı. Köpekleri veterinere götüren Hamza Yılmaz, bakımlarını ve aşılarını yaptırdı.

HEPSİNİ KURTARAMADIM!

Köpek yavrularını evine götüren ve yıkayarak yemek veren Yılmaz, “Diğer köpekleri daha önce fark etsem ölmelerine engel olurdum. Hepsini kurtaramadım” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Hamza Yılmaz’ın bu üzüntüsü de yaptığı örnek hareket kadar beğeni gördü.

“Ölen köpekleri gömdüm. Çok üzgünüm” diyen Yılmaz, “Allah'ın, sessiz kullarım diye gösterdiği hayvanlara merhamet etmek, insan olmanın gerekliliğidir. Lütfen sokak hayvanlarına yardım edelim” diyerek mesaj vermeyi de ihmal etmedi.