-

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı 4. Bölge İstişare Toplantısı, İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu başkanlığında Karasu’da gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Talha Enes Elmacı’nın üstlendiği program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, “Ülkü Ocakları, ülkemizin savunulması, kutlu mirasımızın geleceğe aktarılmasında büyük sorumluluğa sahip. Göreve geldiğimiz günden bu yana Türk gençliği adına çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

YUVAMIZIN KAPISINDA GEÇİRMEYECEĞİZ

Her bir vatan evladına ulaşmanın gayreti içerisinde olduklarını da ifade eden Soyhan Sofuoğlu, “Gençlerimizin kendilerini geliştirmesi adına birçok alanda sosyal faaliyet gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bilge Lider Devlet Bahçeli, bizim kırmızı çizgimiz” şeklinde konuşan Başkan Sofuoğlu, “Liderimizle sorunu olan kim varsa bizimle de sorunu vardır. Ben eski ülkücüyüm, ben oyum, şuyum diyenleri dikkate almayacak, kutlu yuvamızın dahi kapısından geçmesine müsaade etmeyeceğiz. Ülkücü Türk gençliği olarak bir davayı bilir, bir liderimizi tanırız. Liderimizin üstünde hiçbir Allah’ın kulunu tanımıyoruz, kurt görünümlü çakallara taviz vermeyeceğiz” sözlerine yer verdi.

OCAK BAŞKANLARINA BELGE TAKDİMİ

Sofuoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüyü devralan Sakarya Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkanı Kadir Şentürk, Ülkü Ocakları faaliyet raporunu okudu. Ardından Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı’nın sosyal faaliyet çalışmalarının yer aldığı slayt gösterisi izletildi.

Karasu, Kocaali ve Ferizli Ülkü Ocakları ve MHP ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu programın sonunda genç ülkücülerin soruları yanıtlandı. Daha sonra Ülkü Ocakları ilçe başkanlarına, MHP ilçe başkanları tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Başkan Sofuoğlu ve katılımcılar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.