-

Göreve geldiği günden beri hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimi, ilçe merkezinde bir dizi ziyarette bulundu. Karasu Kaymakamlığı, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Emre ve yönetimi, ziyaretlerde bir taleplerini de dile getirdi.

Başkan Emre ve yönetimi, ilk olarak Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı’yı ziyaret etti. Emre, Karasu’da görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Keskin’in adının Karasu’da bir yere verilmesi ve adının yaşatılması talebinde bulundu.

Kaymakam Helvacı’nın talepten memnun kaldığı ve bu konuyu yakından takip edeceğini belirttiği öğrenildi. Kaymakam Helvacı’ya ilçe esnafının talepleri ve çalışmalar hakkında da bilgi veren Cihan Emre, yönetimi eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçti.

Karasu İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol ve emniyet mensuplarına bir kez daha baş sağlığı dileğinde bulunan Cihan Emre, “Esnafımız ve biz, her daim emniyetimizin yanındayız, yardımcısı olmaya hazırız” diye konuştu.

Emre ve yönetimi son ziyareti ise Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı’na yaptı. İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Hasan Alataş tarafından karşılanan Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimi, ziyaret turunu burada tamamladı.