-

Karasu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşegül Demirbaş Örgen, Pamukkale'de kaldığı yurt odasında cansız halde bulunan öğrencisi Melike Baki’ye sosyal medya hesabından acı bir vedada bulundu.

Pamukkale Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olan ve mezun olduktan sonra çok sevdiği öğretmeni gibi beden eğitimi öğretmeni olma hayali kuran Melike Baki’nin, “İdolüm” dediği ve örnek aldığı Ayşegül Demirbaş Örgen ile olan son yazışmaları ise yürek dağladı.

Öğrencisi Baki’yle yaptığı yazışmaları sosyal medya hesabında gözyaşları eşliğinde paylaşan Demirbaş Örgen, şu sözlere yer verdi:

İDOLÜN SENİ HİÇ UNUTMAYACAK

“Ah Melike, canım öğrencim. Yaktın ciğerimi, paramparça ettin, dağıttın, savurdun her yere. Daha hayatının baharında nerden çıktı şimdi bu ayrılık? Ölümdü adı, ne zaman, nereden geleceği belli olmayan. Zengini, fakiri, yaşlıyı genci ayırt etmeyen ama soğukluğunu her zaman hissettiren.

Çok erken oldu bu veda. Daha hayallerinin benimle olan kısmını gerçekleştirecektik birlikte. Mezun olmana az kalmıştı, daha beden eğitimi öğretmeni olacaktın. Sözümüz vardı ama yarım kaldı… Mekanın cennet bahçeleri olsun güzel Melikem. Allah, ailene sabırların en büyüğünü versin inşallah… İdolün seni hiç unutmayacak”