Kaymakam Aziz Mercan, Perşembe günü Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, AK Parti, MHP ve CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Gün boyu gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçenin genel durumu ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, gerçekleştirilen ziyaretleri, iadei ziyaret olarak nitelendirdi ve Karasu’nun daha yaşanabilir bir kent olması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

 

2 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı’na düzenlendi. Mercan’ı İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tevfik Altunel karşıladı. Jandarma karakolunu gezen Kaymakam Aziz Mercan, asker ve subaylarla bir süre sohbet etti. Jandarma teşkilatı ve ilçenin asayiş durumu ile ilgili olarak Mercan’a bilgi veren Altunel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirmeyi ihmal etmedi. Mercan, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de bir ziyaret düzenledi. İlçe Emniyet Müdür Vekili Uğur Demirel tarafından karşılanan Mercan, emniyet binasını gezdi ve polis memurlarıyla sohbet etti. Demirel, emniyet teşkilatının durumu ve ilçe asayişi ile ilgili olarak Mercan’a bilgi verdi. Kaymakam Aziz Mercan, ziyaretlerin ardından Altunel ve Demirel ile birebir görüşme yaparak Karasu’nun asayişi ve genel durumu hakkında görüş alışverişinde de bulundu.

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA:

 

 

Kaymakam Mercan, emniyet teşkilatlarının ardından AK Parti, MHP ve CHP İlçe Başkanlıklarını da ziyaret etti. İlk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı’na bir ziyaret düzenleyen Mercan, burada İlçe Başkanı İshak Sarı ve parti yönetimi tarafından karşılandı. İkinci ziyareti MHP İlçe Teşkilatı’na düzenleyen Aziz Mercan’ı, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, ilçe yönetimi ve Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk karşıladı. Mercan, son ziyaretini de CHP İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Nurhan Aydın ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan Mercan partilerin ilçe binalarında yaklaşık birer saat kaldı.

 

Siyasi partilerin, Karasu’nun sorunlarının çözüm noktasında önemli rol oynadığını söyleyen Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, “Her partiye eşit mesafedeyiz. Siyasi parti başkanlarımızın ve yönetimlerinin desteğiyle, Karasu’nun sorunlarının üstesinden gelmek mümkün. Sizlerin de desteğiyle Karasu’yu daha yaşanılabilir örnek bir kent haline getirmek için çalışmalıyız. Karasu hepimizin ve hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız” dedi. İlçe Başkanları İshak Sarı, Münir Ali Kara ve Nurhan Aydın ise, “Karasu’nun eksiklerinin, sorunlarının ve ihtiyaçlarının bilincindeyiz. İlçe yöneticilerimize her zaman destek olmaya ve Karasu için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti de ifade ettiler.